Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
3 berichten.
Diane Diane schreef op 1 februari 2018 om 07:15:
Wij zijn heel blij met deze opvang. Er worden veel leuke dingen gedaan met de kinderen. Er is een aparte speelruimte waar de kinderem heerlijk kunnen knutselen spelen kleuren. Heel veel leuk en leerzaam speelgoed waar ze mee kunnen spelen en er word regelmatig iets lekkers gebakken wat wij bij het ophalen natuurlijk even mogen proeven. Ook word er veel aandacht geschonken aan educatieve spelletjes en knutselwerkjes passend bij het thema wat dan speelt (voorjaar najaar kerst pasen enz). Je kan je kindje hier met een gerust hart achter laten. Wij zijn super tevreden.
Paula Paula schreef op 1 juli 2017 om 20:11:
Prachtige en leuke gastouderopvang met een hele lieve gastouder! Kinderen kunnen hier op veel manier en met veel spullen spelen en leren! Nicole is een zeer ervaren meid wat betreft het werken met kinderen en weet wat ze doet! Kinderen kunnen hier hunzelf zijn en fijn (met elkaar) leren en spelen. Ik kan niet wachten tot ik m'n zoontje heen kan brengen =)
Annika Annika schreef op 12 december 2016 om 11:50:
Super blij met Nicole als onze gastouder! De kleine man gaat altijd met heel veel plezier heen. Er worden veel leuke dingen met de kinderen ondernomen, veel knutsel werkjes, super mooie tuin waar ze kunnen spelen. En wat voor ons ook niet onbelangrijk is, ze is super flexibel in opvang uren!!