Over mij

 Hallo allemaal!

 Mijn naam is Nicole Vos.

Samen met mijn partner en onze 2 dochters van 6 & 6 maanden oud woon ik in een vrijstaande woning met grote kindvriendelijke tuin in Eenrum.

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in de kinderopvang en daarna in de detailhandel, was het voor mij tijd geworden om terug te keren naar het werk waar mijn hart ligt, namelijk de kinder/gastouderopvang.

Ik kan mijzelf omschrijven als ondernemend, creatief, vakkundig en iemand die haar vak vol enthousiasme uitoefent.

Door het opvangen van kinderen in mijn eigen huis kan ik de opvoeding van onze eigen dochters combineren met het werk wat ik het liefst doe.

Het voordeel voor u als ouder is dat er bij kleinschalige opvang meer persoonlijke aandacht voor uw kind is en activiteiten goed kunnen worden afgestemd op de ontwikkeling van uw kind.

Voor kinderen is dit de ideale plaats om zich te ontwikkelen, van elkaar te leren en natuurlijk om lekker samen te spelen.

Het Vossenkuiltje biedt kleinschalige opvang in huiselijke sfeer in een veilige omgeving waar kinderen alle ruimte hebben om zich volop te ontwikkelen in hun eigen tempo.

Er wordt iedere dag afwisselend spelmateriaal aangeboden en daarnaast werken we iedere dag met een terugkerend ritme wat zorgt voor duidelijkheid en vertrouwen bij de kinderen.

Dagen en tijden zullen in goed overleg worden vastgelegd.

 Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een kijkje nemen!